Liittyisinkö kuoroon?

Lähes jokaisella kuoromme laulajalla on pitkä kokemus kuorossa laulamisessa. Tästä syystä ei kuoromme sovi ensimmäiseksi kuoroksesi, paitsi jos olet harrastanut laulua, osaat lukea nuotteja ja sinulla on tarkka sävelkorva.
Kannelkuoro tarjoaa sinulle kuoroharrastuksen jatkumisen vielä eläkeiässä aina siihen asti, kun kunto ja terveys sen sallii. Kun konsertissa seisominen käy ylivoimaiseksi, on harrastusta mahdollista jatkaa käymällä vain harjoituksissa ja osallistumalla muihin yhteisiin tilaisuuksiin. Kuoron arvomaailmaa leimaa perinteisten arvojen kunnioittaminen. Arvostamme toinen toisiamme laulusisarina ja -veljinä huolimatta iän tuomista rasitteista laulamisessa. Tärkeää on esitettävän musiikin hyvä taso, mikä luo laulajalle velvoitteita. Niitä ovat oman stemman oppiminen, laulujohtajan ohjeiden seuraaminen, keskittyminen harjoituksissa ja aktiivinen osallistuminen harjoituksiin.
Jos laulaminen kuorossamme kiinnostaa,  ota yhteyttä kuoromme puheenjohtajaan Maija Nyyssöseen p. 040-5689815, tai säköpostitse osoitttella info ( at)  kannelkuoro.fi.  Voit  ottaa yhteyttä myös  kuoron kotisivujen Ota yhteyttä lomakkeella.